Det har sakt STOPP!

Hei!

Sitter nå på venterommet til jordmortimen jeg skal på, der skal jeg få høre hjertelyden til barnet og måle magen min!

Jeg har i d siste vært langt nede, ikke helt sikker på om det bare er meg, eller om det er mennesker rundt... jeg har holdt meg oppe så lenge nå, hele 2016 var ett år der det bare skjedde masse ting som ikke skulle skje, mye personlig innafor familien og mye med meg selv. Jeg har stått alene på egne ben alt for lenge nå, og en plass sier det stopp.

Alt som egentlig har skjedd har jeg greid sånn meg sånn "Ok" igjennom , men det har gått over lengre tid og jeg er rett og slett helt utslitt. Den følelsen jeg hele tiden sitter med, følelsen av å ikke bli tatt godt imot eller følelsen av å bli blikket ned av både barn og Voksne, fordi jeg går rundt med den lille kulen på magen, og jeg er 16 år. Det har aldri slitt meg ut før, jeg har aldri brydd meg om hva folk mener, før nå. Jeg gråter av ingenting. Jeg vet at det er veldig mange andre som sliter med akkurat det samme. Jeg sitter ikke her og ber Om å få sympati og støtte ifra alle rundt meg, jeg vil bare føle meg ønsket.

Det har gått så lang tid nå at det har virkelig sakt stopp. Så hele dagen min idag går ut på at jeg skal på legebesøk og helsesøsterbesøk. Ønsk meg Lykketil! Håper jeg får hjelp

-Ingvild<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits