"Vi kan ikke se at du er nedfor!"

Hei!

Jeg har ett spørsmål igjen, hvordan kan alle ANDRE vite bedre enn meg når det kommer til min egne psykiske helse?

Greit nok at jeg ikke sitter å gråter hele tiden, eller snakker om hvor mye jeg hater livet, men det betyr fremdeles ikke at jeg har det bra. Altså selfølgelig har jeg det bra, jeg har en perfekt familie og en super kjæreste! Men det er meg selv det er noe galt med. Jeg har tatt imot så alt for mye, og nå er det nok. Jeg har det ikke bra med meg selv.

Tror dere alle burde tenke over hvem dere snakker til, og hvordan deres situasjon er ellers. Det kan være du vet mye, men den personen kan slite mer enn du tror! Jeg sier dette fordi jeg vet hvor vondt der Er at folk tuller om ting som er sårt for meg i disse tider. Jeg har kjempet lenge. For både mamma, pappa og meg selv! I 2016 fikk mamma kreft, noe som gjorde året mye vanskeligere enn det skulle vært... jeg blir SINT når folk tuller om kreft!

Så som sakt, vær forsiktig med hvem dere snakker til, kan faktisk gjøre situasjonen dems 10 ganger verre. Selfølgelig sliter folk selv om de ikke sitter der å griner? Håper dere forstår at ikke alle viser følelsene sine like mye, er ikke alle som har lyst til det.

Håper ellers dere har en fin dag videre!

Én kommentar

Hei

06.01.2017 kl.14:54

Hei!

Jeg har vært i en ganske så lik situasjon som deg og jeg må innrømme at det gjør vondt å se noen andre gå gjennom mye av det samme. Ble gravid som 16-åring og alle rundt meg presset meg til å ta abort, men jeg beholdt (heldigvis!!). Det går veldig bra med oss nå og jeg ønsker det samme for deg.

Jeg vet at det å føle at alle stirrer på deg er vondt og at fremtiden kan virke skummel. Det er vondt å føle på andres fordommer, uten at du har mulighet til å forsvare deg på en ordentlig måte. Jeg vet at det er vanskelig å se for seg en selv i mammarollen, men det kommer til å gå bra! Ta imot hjelp av familie og les deg opp på informasjon om barn. Du kommer helt sikkert til å bli en god mamma! Du kommer sikkert til å føle deg mye ensom, fordi venner ikke har samme livssituasjon som deg. Det blir vanskelig å vedlikeholde vennskap, fordi tiden ikke strekker til. Det er lett å si at du må ta vare på vennene som virkelig bryr seg, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre det. Håper allikevel at du har venner du kan lene deg på, både nå og i fremtiden!

Lykke til i fremtiden :)

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits