Uplanlagt betyr ikke uelsket

Hei

Tenkte jeg sku skrive litt Om mine følelser ang barnet jeg bærer..

Altså jeg har så mye kjærlighet for den lille i magen! Elsker han virkelig høyt. han var ikke planlagt nei, men d betyr fremdeles ikke at jeg ikke elsker han. Det ble en stor nedtur da jeg fant det hele ut, selfølgelig. Men hvor lite barn hadde det ikke vært her i verden hvis man bare skulle planlegge alle? UPlanlagt betyr overhode ikke uelsket. Det er kanskje ikke enkelt å forstå for alle, men sånn er det nok.

Altså jeg er kjemperedd for at noe skal være galt med han, at jeg skal miste han eller skade han på noe vis. Han betyr så mye for meg! Føle han bevege seg gjør meg så glad! Elsker han<3 hadde aldri trodd jeg skulle føle så mye for han! Er så uvirkelig når du ikke står der selv!

4 kommentarer

Victoria Larsen

17.01.2017 kl.21:55

Fantastisk skrevet av deg! Bare det føles rett for deg, så er DET viktigst <3

Cecilie

17.01.2017 kl.21:58

Flott skrevet :-)

No name

18.01.2017 kl.12:05

Så flott å se at du har rettet opp i dine gramatiske feil, men neste gang er det ikke nødvendig å fjerne kommentaren min. Er bare her for å hjelpe deg og andre som lærer av de samme feilene som deg.

Stavekontroll er en fin ting å ha.

Mvh. En som bryr seg om norsk :)

Mammaingvild

18.01.2017 kl.14:56

No name: Sorry, likte bare ikke helt måten du skrev den på;) siden målet ditt med den var å fortelle meg at jeg hadde feil, Så slettet jeg den etter jeg hadde rettet opp feilen;) så ikke vitsen med å la den stå etter

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits