Hva skal jeg gjøre??

Hei!

Skolen har blitt ett så stort problem i d siste.. alle sier jo at 2 trimester er det beste! At du føler deg så mye bedre! Men Nope, jeg er helt elendig form, spesielt om morgenen og om netterne... jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, har ikke vært på skolen på 1 uke nå pga dette! Blir ikke noe bedre form heller, får ikke sove om nettene eller noe...

Aner ikke hva jeg skal gjøre, har sååå lyst å bestå året, men d er Alt for mye for meg med skolen i tillegg til dette...

3 kommentarer

Kristine

30.01.2017 kl.21:25

Du skal drite i hvem som sier hva om deg, selvom det ikke er lett, så kan i det minste tenke at de personan som snakker dritt bak ryggen din e missunerlige, siden du faktisk har fått en gave, en ny mening med livet og at du faktisk lykkes vil gjøre dem enda mer sjalu.

Smil til alle du går forbi ig vis at du e stolt og ikke minst sterk. Fordi det e du. Jeg kjenner deg ikke, men du stråle, du stråle av modenhet, kjærlighet og ikke minst e du uteolig vakker.

Du har fått en gave selv jeg er missunerlig på, men æ e hvertfal glad på dine vegne og vilat du skal lykkes på alle mulige måter! Du har min støtte og du skal vite at du kommer til å gjøre det så utrolig bra.

Susanna Di Gennaro

01.02.2017 kl.16:05

Eg gikk på skolen helt til dagen eg fødde, tross all smerten i kroppen å mangelen på søvn. Folk som snakket om meg i gangene, å blikk som ble slengt. Det er tøft, men om man bestemmer seg for at man skal klare det, så klarer man det:) klarer eg det, klarer du det!

Hei

02.02.2017 kl.22:21

Jeg gikk på samme linje som deg da jeg var gravid. Fikk ha hjemmeskole fra mars og utover. Det gjorde at jeg klarte å bestå skoleåret, så det er verdt å vurdere :-)

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits