Svar på kort spmrunde

Babynavn? Funnet navn til barnet?

Nei vi har egentlig ikke funnet navn, men jeg vet at Stian har veldig lyst å kalle barnet William , så William er det vi har som navn akkurat nå!

Fremtidsplaner?

Vel først og fremst skal barnet komme, så nå er alt vi arbeider med å komme oss under samme tak, i rundt april blir det mye enklere å planlegge nærmere, med tanke på at han da får vite hvor han får lærlingplass! Det kan bli alt fra Bodø, til Stavanger. Jeg skal iallefall ta meg ett år fri nå for å kunne forsørge ungen. Ja jeg vet, det finnes alternativ for å kunne få gå på skole samtidig som babyen er ny, men jeg syns mitt barn fortjener mest mulig oppmerksomhet det første året, i tillegg til at jeg nå strever med å greie å bestå 1 året, da tror jeg ikke jeg greier å starte på 2 året med en gang igjen når jeg har ett lite barn her.

Forholdet mellom deg og Stian og svigerforeldrene?

Altså forholdet jeg har til mine svigerforeldre er helt fantastisk! De er akkurat som mine egne foreldre når det kommer til støtte og sånt! Mamma og pappa har også ett utrolig godt forhold til Stian, er så takknemlig for at ting er som de er i familien!:)

Hva sa foreldrene til Stian?

De sa egentlig akkurat det samme som mine, at de ville støtte oss uansett hva vi valgte !

Hvor mange lesere har bloggen din?

Akkurat nå har jeg rundt 100 lesere hver dag, hadde litt flere for en uke siden, men har vært utrolig dårlig å være aktiv så jeg skjønner godt at folk ikke orker lese en uoppdatert blogg, Hahah. Men jeg skal prøve å bli bedre!

Hvordan går det med deg og Stian siden han er så mye borte?

Det går faktisk utrolig bra! Forholdet er så mye bedre nå enn det var for en stund siden.. han er ikke så mye borte nå lengere, nå skal han være hjemme en gooooood stund! Håper bare ikke han må inn i militæret for da blir han mye borte:/ trenger han mye nå så vi er sammen så og si hver dag!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, haha. Skal prøve å bli mer aktiv!

-Ingvild <3

Én kommentar

Victoria Larsen

05.02.2017 kl.15:30

Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits