Jeg blir så irritert!!

Hei!

Jeg har i det siste ikke skrevet så mye om spesielle temaer, men jeg vil alikevel ta opp noe idag.

Imorrest når jeg sto opp hadde jeg lagt ut ett bilde på mystory på Snapchat av ultralydbilder av babyen min, der en person jeg ikke engang har på godkjent på Snapchat sender meg en melding og skriver:

"altså... hvor gammel er du???"

Jeg svarte hyggelig:

"jeg er 17 år gammel :)"

da får jeg til svar :

" Hahaha 17? Hadde du virkelig ikke tid til å vente? Sånn er det vel når du skal rote rundt som du tydeligvis gjør, stakkars unge. Hørt om prevansjon?"

ALTSÅ.... jeg bryr meg egentlig fint lite om meningen til folk ang mitt valg, men det at noe som skal vise seg å være en person i 20+ årene skal hakke ned på meg bare fordi jeg beholder ett barn i en alder av 17, det er rett og slett motbydelig! Tenk å være så umenneskelig som holder på sånn... jeg er sjokkert. Jeg angriper ingen på noen slags måte, men jeg bare sier ifra. Folk burde tenke litt over hva de sier. Det kunne vært en annen jente på 17 år som hadde sittet der, tatt seg sikkerlig nær av det! Blitt veldig lei seg! Nei dette er ikke greit... det er ikke den første personen, men uansett alder, så er ikke graviditet en sykdom. Det er ikke smittsomt. Så dere som hakker ned på gravide, uansett situasjon, uansett alder... Skam dere.

Takk

2 kommentarer

Victoria Larsen

21.02.2017 kl.15:43

Det er så sykt at folk skal dømme andre sånn.. Drit i det og tenk på at hvis dem skal skrive slik, er det fordi dem sliter mye i sitt eget liv!

Trude Sofie

27.02.2017 kl.16:24

For meg driter eg i at du er 17 år og skal ha baby! Det eg tenker på er at eg er glad for dine vegner og eg er heilt sikker på at du kjem til å blir ei super mamma, sjølv om du er 17 år!!!

Klem <3 Miss you <3

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits