Jeg hermer etter alle andre

Heh

Ja så klart hermer jeg etter alle andre, jeg startet såklart denne bloggen kun for å bli kjent. Jeg skal bli norgeskjent. Alle skal vite navnet mitt. Navnet mitt skal stå øverst på alle topplister, japp, Mhm det var målet mitt, HELT KLART.

Nope, det var det faktisk overhode ikke. Jeg startet ikke denne bloggen KUN fordi jeg vil at folk skal vite navnet mitt, eller fordi jeg vil være en kjent figur. Jeg startet denne bloggen fordi jeg liker å skrive, ja faktisk så elsker jeg det. Jeg har alltid hatt bruk for å skrive ut som ting, enten det har vært på melding til mine nærmeste venninner, eller om det var i dagboka jeg hadde da jeg var åtte år gammel.

Jeg har fått høre at jeg prøver å herme etter den kjente bloggeren "mammatilmichelle". Altså ja, haha jeg er enig i at hun kanskje var en av de første som slo godt igjennom med en mammablogg, hun er kjempeflink, jeg lurer virkelig på hvordan hun får tid til å være en så god blogger, når hun er mor til tre. Jeg synes hun er flink, men det betyr ikke at jeg prøver å være som henne på noen slags måte når det kommer til bloggingen. Altså selv om jeg er noen år senere enn henne med å stare en mammablogg, betyr det at de som var først, de som har nådd lengst er de eneste som får lov å ha mammablogg? Nei.

Jeg lurer egentlig på hvordan mennesker kan tenke på den måten de gjør, angående dette med hvem som får lov å ha mammablogg, og hvem som ikke får lov. Jeg personlig har ikke lyst å høre at jeg hermer etter noen, bare fordi jeg hadde lyst å starte en blogg:)

Takk!

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.03.2017 kl.23:56

Så søtt sett :)

Harriet

10.03.2017 kl.20:13

words ;**

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits