HAR JEG VÆRT GUTT?

Hei!

Jeg har i det siste begynt å tenke på hvor utrolig mange som kommenterer på stemmen min. Er faktisk ikke tull når jeg sier at jeg får høre hver eneste dag at jeg høres ut som en gutt. Jeg får spm om jeg er transe, om jeg har vært gutt, ja tilogmed om jeg er homofil siden jeg liker sminke? Altså. Da ble det plutselig tatt som en selfølge at jeg var gutt!

Så da er jo spørsmålet... har jeg vært gutt?

Jeg skal svare dere 100% ærlig på dette spørsmålet, alle er forskjellige, endten man har lys eller mørk stemme. Uansett om man er lys i huden, eller mørk. Uansett om man er jente eller man er gutt. Det er visst veldig vanskelig for mange å forstå at ikke alle jenter har lys stemme, og ikke alle jenter har langt hår. Samme med gutter. Men det at jeg har mørk stemme, gjør det meg automatisk til gutt? Nei vet du hva . En ting kan jeg svare sikkert på.

Jeg er født som jente med mørk stemme :)

Én kommentar

Rundhaugdame

07.10.2017 kl.17:22

Hei Ingvild. Jeg syns du er tøff jeg som står for den du er og at du nå har fått baby. At folk dømmer, slik er det her på Rundhaug. Men kjære deg. Jeg håper så indelig at du ikke bryr deg med de som prater. Hev deg over det. Jeg kjenner deg ikke personlig, men ut fra det jeg leser og ser så er du ei flott jente som jeg bare vet vil klare mammarollen med glans. Alder tenker jeg, har ingenting å si på hvor god foreldre man er. Det finnes dårlige foreldre på 40 år og det finnes gode. Det samme med unge mennesker. Tenker på før i tiden, da fikk folk unger tidlig. Det var totalt normalt. Da ungen din vokser til vil han være kjempestolt over å ha ei så ung og vakker mor!!!!

Å angående stemmen din, folk er forskjellige. Noen har lys stemme, andre mørk.....Det er noe du ikke kan forandre på, det er dessuten det som er deg! Det er neppe lett å være ung i dag i forhold til da jeg var ung. Men jeg håper du klarer å lukke de negative menneskene totalt ute. Vær deg selv, det er du best på. Ingen andre kan bestemme hvem du er. Jeg kan dessuten tro at evt prat er ren pur misunnelse. Du er jo ei SMELLVAKKER jente, å klart, da MÅ noen hakke. Prell det av, så er det ikke like artig for disse negative rundhaugtrollene :) Jeg heier på deg.

Å du, en ting til, du får tenke positivt på alt og tenke at du finner ut hvem som faktisk er dine venner og ei.

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits