Ungen min er sulten!

Jeg vil gjerne fortelle en historie.

Det var en kvinne som før første gang på lenge var ute av huset, ute med den lille. sammen med noen venner på en kafé. Den lille babyen begynte å gråte, noe forferdelig mye. Folk begynte å stirre. «Han er bare sulten». Moren tok han til seg og begynte Amme.

Endelig ble det stille fra baby. Men så skjer det noe, som kommer som ett sjokk.

En mann kommer bort, og begynner å henge ut denne kvinnen, rope til henne. «HAR DU IKKE RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER SOM SITTER DER HALVNAKEN I ALL OFFENTLIGHET?»

Noe så skremmende. Kvinnen blir helt stille. Skjønner ingenting.

Så mange stygge ord og stygge blikk kommer fra de rundt. Hvorfor ? Dette er det mest naturlige. Ungen min er jo sulten.

Heldigvis er ikke dette noe som har skjedd meg. Men det skjer så utrolig mange mødre som ammer sitt barn offentlig.

Jeg personlig har så mye respekt for kvinner som ammer offentlig. Det viktigeste er at barnet får mat. Om du har ett stort problem med det så kan du gå en annen plass, for det er ett lite barn der, som har trenger mat fra moren sin. Stakkar mennesker som opplever dette.

Det viktigeste er at det lille barnet får mat

2 kommentarer

Anonym

08.10.2017 kl.11:21

Er 17 og ammer min lille jente på 2månder, når hu blir sulte så skriker hun men kansje heller mer hyler😩 kviet meg for å amme offentlig, da vi endelig gjorde det kom en mann opp til oss å kjeftet heldigvis var svigers med å hun kjeftet tilbake

, mens tårene trillet nedover kinnene mine:(

Nå pumper jeg om vi skal ut eller går på do da det ikke er anmerom her jeg bor:/

08.10.2017 kl.14:03

Er 19 år og har ammet i 8 mnd. Da jeg fikk lille så bare gikk jeg i baroverkropp på sykehuset. Selv jordmødrene ba meg ta på noe. Var jo bare på rommet mitt 😅. Ammet hvor som helst. Har fått en del kommentarer, men sier bare nei takk det trengs ikke. Jeg var så fast bestemt på å få amming i offentlighet når jeg ble mor. Øvde mye på det hjemme før jeg gikk ut. Nå er det blitt en vane. Lille må ha mat!

Skriv en ny kommentar

Mammaingvild

Mammaingvild

17, Bodø

17 år, sminke interessert mamma

Kategorier

Arkiv

hits